Добре дошли във Web Designs Ltd.

Никога не е било по-лесно да започнете собствен бизнес или да добавите още услуги в портфолиото на фирмата си. Без първоначални такси и депозити, без разходи за оборудване и лицензи. Не е нужно да сте професионалисти за да предлагате Reseller услугата. Освен че можете да се възползвате от изключителните ни ценови предложения за Професионален Уеб и Графичен дизайн вече предлагаме и Риселърска програма с отстъпки до 30%.

Потенциалът за печалба като Риселър е практически безкраен. ВИЕ получавате за всяка сделка до 30%. На практика вие сте връзката с клиента, вие търсите клиенти и получавате % от крайната сума на сделката когато даден потребител стане наш клиент и заплати поръчката си. Не е нужно да имате познания нито да обслужвате нищо по сайта или документите на клиента а само да му предложите услугите си/ни и да го доведете при нас. Ако имате търговски обект можете да брандирате избрана от вас площ със изработен от нас рекламен масив и така да привличате повече клиенти.

В случай че желаете да освежите и обогатите предлаганите от Вас услуги със някоя от нашите, ние ще ви предложим ценови пакети с % хонорар от всяка ваша сделка с клиент. Всеки може да предлага нашите услуги стига да желае да спечели пари. Може да участвате дори и да нямате фирма, като физическо лице. Ние няма да ви изоставим. Ще сме с вас винаги когато вие или вашите клиенти имате нужда от техническа помощ. Нашите Friendly Geeks специалисти ежедневно помагат на десетки клиенти с различни технически затруднения. Ще получите и акаунт във www.reseller.wdesigns.eu където ще се трупат вашите печалби.

Как да станете Риселър?

Използвайте бутона > СВАЛИ СПОРАЗУМЕНИЕ за да изтеглите споразумението, попълнете го, сканирайте го и ни го пратете на sales@wdesigns.eu Ние ще го разгледаме и ще се свържем с вас допълнително.