Историята ни започва през 2014 г. в град Русе. Днес Уеб Дизайнс ЕООД е международна марка с ясна визия, множество награди, дългосрочни цели и успешна бизнес стратегия. Името ни е вдъхновено от страстта на човек да търси нещо марково и стилно в дизайна, нещо, което се превръща в истинска Уеб Дизайнс ЕООД технология на успеха. Мисията ни е Уеб Дизайнс ЕООД да дава свобода на хората да изразяват себе си и своя стил. Свободата всеки ден да откриват нови находки, да споделят емоции и преживявания.
Това, върху което непрестанно работим, е стремеж към усъвършенстване, основан на дълги години опит, наблюдение и анализ на пазара. На база на това се раждат новите ни проекти за възможно най-екосъобразен и подкрепящ каузи бизнес.Защо да станеш Уеб Дизайнс ЕООД франчайз партньор?

30% от мрежата на Уеб Дизайнс ЕООД се управляват от франчайз партньори, което е показателно за бизнеса. Вярваме, че амбицията, позитивното отношение и отдадеността в работата са най-важните фактори за успех. За изграждането на едно успешно партньорство е важно споделянето на една философия, както и желанието за развитие.
Уеб Дизайнс ЕООД предлага всичко необходимо, за да започне всеки кандидат един високовъзвръщаем бизнес. Стартирайки от обучение на екипа, оперативни и търговски съвети, анализ на резултати, маркетинг инструменти, стигайки до мотивационни програми. Работим рамо до рамо с партньорите си. 90% от партньорите ни вече управляват повече от един обект. В резултат на всичко това вярваме, че сме подходящ и надежден франчайз партньор.


Инвестицията, необходима за откриването на един офис е абсолютно по ваша преценка, стартовата ни такса за франчайз е 5000 лв. След това, получателят на права плаща месечна такса (роялти) в размер на 5% от месечният оборот. Като лоялни партньори ние ще се погрижим за визията и дизайна на офиса спрямо заложените стандарти от Уеб Дизайнс ЕООД. Можете да разчитате на нас за изработката на дизайна (без включен печат и брандиране) на целият ви офис БЕЗПЛАТНО.
Средната възвращаемост на вложените в един офис средства е от 15 до 18 месеца. Фирмената статистика показва, че от 150 до 200 души дневно посещават офисите на франчайз партньорите ни в зависимост от локацията им разбира се. Нашият професионален екип наблюдава развитието на офисите и се грижи за това партньорите ни да стават по-добри.
Всеки, който се превърне в наш партньор, има възможността да управлява бизнес под бранд, който гледа право в бъдещето. Уеб Дизайнс ЕООД е единствената уеб компания с дигитална лоялна програма и иновативни услуги, като започнем от клиентски панел, което ни превръща в категоричен любимец на клиентите.


Работим неуморно за това Уеб Дизайнс ЕООД да бъде символ на доверие и прозрачност. Вярваме, че с общи усилия можем да постигнем много повече и за това не спираме да увеличаваме своето семейство от партньори, с които споделяме еднаква визия за бъдещето.

АКО ОТКРИВАШ СЕБЕ СИ В НАС