Изберете предпочитан външен доставчик:


или разгледайте всички предложения надолу:

Хостинг планове от Zettahost.Bg

За да изработим вашият уебсайт е нужно да изберете пакет от нас и хостинг и домейн име от Zettahost.Bg.
Zettahost.Bg са наш ПРЕПОРЪЧАН хостинг партньор. В тяхно лице ние предлагаме 100% качествена услуга за вас. Ако не знаете как, нашите експерти ще наемат за вас всичко от Zettahost.Bg и ще го конфигурират БЕЗПЛАТНО. Ако можете да го направите вие, наемете услугите си и ни изпратете данни за достъп.Хостинг планове и промо кодове от ICN.Bg

За да изработим вашият уебсайт е нужно да изберете пакет от нас и хостинг и домейн име от ICN.Bg.
ICN.Bg са наш ОСНОВЕН и ПРЕПОРЪЧАН хостинг партньор. В тяхно лице ние предлагаме 100% качествена услуга за вас. Ако не знаете как, нашите експерти ще наемат за вас всичко от ICN.Bg (споделен хостинг, VPS/Cloud, домейн име, сървър, SSL и др.) и ще го конфигурират БЕЗПЛАТНО. Ако можете да го направите вие, наемете услугите си и ни изпратете данни за достъп.

- Промо код за отстъпка от -15% за всички споделени хостинг планове:

- Промо код за отстъпка от -5% за всички разширения на домейн имена:

***Влез и използвай кодовете за своята поръчк от ТУК. Кода важи само за наемане на нова услуга не за подновяване!Хостинг планове и промо кодове от superhosting
- Промо код за отстъпка при поръчка на хостинг план СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг, както и за нов или трансфериран домейн от областите com, net, org, info, biz или eu, за период от 12 месеца:

***Влез и използвай кодовете за своята поръчк от ТУК.Хостинг планове и промо кодове от ns1
- Промо код за -20% отстъпка от всички хостинг планове за първа поръчка: WDESIGNS
Заповядайте в уебсайта на NS1.bg от ТУК за да използвате кода си!


Ако заявите и Абонаментна поддръжка към него при нас ние ще се грижим за всичко - хостинг, домейн, уебсайт, email свързаност и др., предлагаме ви 3 варианта:

1. Пълна поддръжка - Ние наемаме вашият хостинг сървър и вашето домейн име в хостинг компания, ние изграждаме вашият уебсайт и след това се грижим за всичко. Ежегодно ще имаме грижата да ви уведомяваме поне 1 месец предварително да подновявате към нас поддръжката ви, хостинга и домейна ви.

2. Частична поддръжка - Вие наемате вашият хостинг сървър и вашето домейн име в хостинг компания, ние изграждаме вашият уебсайт и след това, за да се грижим за всичко ни давате данни за достъп и контрол над сървъра в cPanel вместо вас. Ежегодно ще имаме грижата да ви уведомяваме поне 1 месец предварително да подновявате към нас на поддръжката ви а за хостинга и домейна ви Вие ще е нужно да имате грижата за подновяване на абонамента ви към хостинг компанията където сте ги наели.

3. Базова поддръжка - Вие наемате вашият хостинг сървър и вашето домейн име в хостинг компания, ние изграждаме вашият уебсайт и след това заплащате поддръжката опомената в пакета ви. Ежегодно трябва ВИЕ да имате грижата за заплащане към нас поддръжката ви а за хостинга и домейна ви Вие ще е нужно да имате грижата за подновяване на абонамента ви към хостинг компанията.